Ruilen & retourzendingen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen.

Geef aan om welk bestelnummer en welke artikelen het gaat.

U krijgt dan het orderbedrag van de artikelen exclusief verzendkosten terug gestort via Mollie. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn ook voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op! Het retouradres is anders dan het adres van ons magazijn. We zijn hier namelijk niet altijd aanwezig. Er is dus niet altijd de mogelijkheid dat het pakket afgeleverd kan worden.

 

Wil je een pakket terug sturen? Doe dat dan naar:

Hotties en Dotties

Stationsweg 11d

7468AS Enter 

 

Vergeet niet de pakbon bij te voegen, anders kunnen we je retour niet verwerken.